Actualitat

Ja hem finalitzat les obres d´ampliació de la botiga de Berga

Publicat: 23 novembre 2021

Ja hem finalitzat les obres d’ampliació de la botiga de Berga (Passeig de la Indústria, 21) .

 

Hi trobareu un total de 11 metres de vitrina amb formatges, pollastre, vedella, xai, porc, plats precuinats, gra cuit, etc. i un obrador fet amb vidre per tal que pugueu veure els productes que elaborem al moment per tal que els puguis comprar acabats de fer.

Enrotllats de llom, mandonguilles, arrebossats, adobats, nuggets de pollastre i formatge, carn picada etc. També hem incorporat un mural de fred, únicament per a vaca madurada, una nova línia de producte, que cada vegada té més adeptes.

Encara ens falten algunes cosetes per acabar del tot, però ja us les anirem explicant…Us hi esperem!

« Torna a l'arxiu de notícies