Omet al contingut

Condicions generals de compra

SOBRE ELS ENVIAMENTS

Enviaments Comarca Berguedà

Despeses d’enviament gratuïtes per a compres superiors a 30€. Per comandes inferiors a 30€ el cost dels ports és de 3€

Enviaments Resta de Catalunya

Despeses d’enviament gratuïtes per a compres superiors a 50€. Per a comandes inferiors a 50€, el cost dels ports és de 8€

Enviaments per a Espanya i Portugal (Península)

Despeses d’enviament gratuïtes per a compres superiors a 100€.Per a comandes inferiors a 100€, el cost dels ports és de 12€

El termini de lliurament amb transport frigorífic, a partir del moment de recepció del correu electrònic de confirmació de comanda, és de 48/72 hores.

A vegades, segons quines zones o segons puntes de treball, les comandes poden trigar una mica més, però sempre tindràs informació de la situació de la teva comanda.

Per a enviaments a Balears, Canàries, Ceuta, Melilla o Comunitat EU consultar amb la nostra atenció al client obrador@casafigols.com

On rebré la meva comanda?

L’agència de transport us lliurarà la comanda a l’adreça que ens hagis indicat en el moment de fer la teva compra.

Sobretot, revisa tots els camps amb la informació d’enviament abans de pagar. Si detectes un error després del pagament, avisa’ns enviant un e-mail a obrador@casafigols.com abans que surti la teva comanda.

L’adreça de lliurament no ha de ser la mateixa de la de facturació o de la que figuri al registre, podeu enviar adreces diferents.

Si en rebre la comanda detectes alguna anomalia, avisa’ns tan aviat com puguis a obrador@casafigols.com perquè puguem solucionar la incidència.

Mètodes de pagament

Acceptem pagaments a través de:

• Targeta de crèdit (VISA, MasterCard, American Express)

• Targeta dèbit (4B o 4B Mestre)

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!