Omet al contingut

Política de devolucions

Si un producte arriba en mal estat, desenvasat o bé malmés pel transport, es pot procedir a  fer la devolució  en un termini de 7 dies de la recepción de la comanda.  Es pot fer la devolució d´ un article o la totalitat de la comanda, contactant amb nosaltres telefònicament al mòbil 606 90 22 77,  o bé,  enviant un e-mail a obrador@casafigols.com explicant el motiu de la devolució.

Nosaltres ens encarregarem que l’empresa de transport us reculli la mercaderia del vostre domicili. 

En cas que la devolució sigui aliena a un desperfecte o error en el producte, admetrem devolucions dins dels primers 3 dies naturals des de la data de recepció, sempre que es compleixin les condicions que regula la Llei 3/2014 de 27 de març, article 71 d’ordenació de comerç la qual indica que el producte ha de ser tornat en les mateixes condicions que va arribar i no haver estat desenvasat. Ha de ser retornat amb transport refrigerat tal i com es va enviar. 

El reemborsament del valor de la mercaderia es realitzarà en un termini màxim de 5 dies de la recepció, una vegada comprovem al nostre magatzem el bon estat de la mateixa. El client haurà d’assumir els costos de l’enviament refrigerat i  el preu d’aquests costos varia segons la zona per la qual cosa ho han de consultar quan facin la petició de devolució. 

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!