Actualitat

Us presentem un Producte Nou – El Cap de Llom Cuit –

Publicat: 9 febrer 2016

Cap de Llom Cuit,

Un producte exquisit al gust amb una suavitat excepcional amb tot el caràcter que té el Cap de Llom.

El Cap de Llom Cuit ha seguit una conservació completament natural, sotmès a un procés de cocció molt lenta en caldereres on la carn es cou amb sal i espècies per tal de garantir-ne tot el seu sabor i suavitat que de ben segur apreciareu. Producte apte per Celíacs ja que no conté Gluten i és ideal per a dietes saludables.

cap de llom cuit

Si aneu a les Botigues de Casa Fígols de Montmajor, Avià, Berga i els punts de venda de Barcelona, demaneu de tastar el Cap de Llom Cuit al mateix establiment o bé us donaran un parell o tres de tallets per que el tasteu a casa amb tranquil·litat per tal de degustar tota l’excel·lència d’un producte artesà. Entra a la fitxa del Cap de Llom Cuit per saber-ne més.

« Torna a l'arxiu de notícies