Vés al contingut

“El Berguedà, en ruta femenina” a Casa Fígols

Comparteix el post

El passat 9 de febrer vàrem rebre la visita d’un grup de dones del Projecte “El Berguedà, en ruta femenina promogut per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà.

És un programa d’ inserció laboral per a dones amb problemes per accedir al mercat de treball, amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat. Ens ha agradat molt mostrar-los les nostres instal•lacions i poder explicar una miqueta com funciona la nostra empresa d’Embotits Casa Fígols.

En què consisteix el projecte “ El Berguedà, en ruta femenina”?

“El Berguedà, en ruta femenina” es tracta d’un projecte específic de caràcter experimental i innovador per a afavorir la inserció sociolaboral de dones amb dificultats d’accedir al mercat de treball, combinant accions d’orientació, d’apoderament, de formació i promoció de les noves tecnologies i mentoria per part de dones empresàries i directives de la comarca que acompanyin també a les dones participants en el seu procés d’inserció al món laboral.

També et pot interessar

Embotits Casa Fígols a FIRA ÀPAT 2017

Els dies 20, 21 i 22 d´octubre 2017, EMBOTITS CASA FIGOLS, ha estat present a la FIRA ÀPAT, al Recinte Cúpula Events del Centre comercial Les Arenes de Barcelona.