Vés al contingut

Reportatge a la revista Turisme Catalunya

Comparteix el post

Estem contents d’anunciar que Embotits Casa Fígols va sortir fa unes setmanes en un preciós reportatge que ens va fer la revista Turisme Catalunya. A més a més, la revista està dedicada a la nostra estimada comarca El Berguedà on hi trobareu fantàstics racons per a descobrir.

Així ens presentaven en aquest reportatge “Uns quants anys d’història, una família i un embotit autèntic, amb el sabor i l’aroma de sempre. Una empresa compromesa amb el territori, amb la qualitat i amb la tradició. Una empresa referent en la gastronomia catalana i que destaca pel seu prestigi, pels seus mètodes tradicionals i pels seus excel·lents productes. Coneixem de primera mà a Casa Fígols, artesans de l’embotit.

Casa Fígols és una empresa d’embotits ubicada al petit poble de Montmajor, al Berguedà (Barcelona). Amb una història que es remunta al 1959, la seva fidelitat al mètode artesanal i a les matèries primeres de qualitat que proveeix el territori, permeten a Casa Fígols fer bandera d’una filosofia d’empresa que la diferència de la competència. Amb una selecció de carns sempre provinent de femelles de porc pel sabor que les distingeix, l’empresa es compromet amb els productes del territori. Gràcies a la seva cinquantena de productes, entre curats, cuits, llescats, elaborats, així com l’excel·lent qualitat de tots ells, fa que el prestigi de la marca es consolidi cada cop més i que es reconegui al públic més gurmet. Casa Fígols es compromet en detall amb cadascun dels passos de producció per tal de mantenir la seva qualitat en els productes i donar-los-hi el seu valor i categoria pertinents dins la gastronomia autòctona.

No t’ho perdis!

També et pot interessar

Embotits Casa Fígols a FIRA ÀPAT 2017

Els dies 20, 21 i 22 d´octubre 2017, EMBOTITS CASA FIGOLS, ha estat present a la FIRA ÀPAT, al Recinte Cúpula Events del Centre comercial Les Arenes de Barcelona.