Vés al contingut

CASA FIGOLS novament exposa a la fira ALIMENTÀRIA 2018

Comparteix el post

Dels dies 16 al 19 d’abril, tindrà lloc una nova edició de la FIRA ALIMENTÀRIA, al recinte Firal Gran Via de Barcelona, esdeveniment internacional de referència per a tots els professionals de la indústria de l’alimentació, les begudes i el food service, així com també una cita obligada amb la innovació, les últimes tendències, i la internacionalització del sector.

EMBOTITS CASA FIGOLS assitirà per quarta vegada a aquesta fira bianual, i exposarà els seus productes artesans tradicionals, així com també alguns productes nous com les MINI-SECALLONES i la SOBRASSADA MINI AMB FORMATGE I MEL entre d’altres.

L’empresa CASA FIGOLS, ens els darrers temps, ha fet una clara aposta per a cuidar dels consumidors que tenen al.lèrgies o intoleràncies alimentàries, i compta amb la certificació oficial de FACE (Federació Associacions Cel.líacs Espanya) com a productor lliure de gluten, i disposa de tota una gamma de productes cuits i curats 100% lliures d’al.lèrgens.

Ens trobareu al PAVELLÓ 5- carrer B- stand 276. Us hi esperem!

També et pot interessar

Embotits Casa Fígols a FIRA ÀPAT 2017

Els dies 20, 21 i 22 d´octubre 2017, EMBOTITS CASA FIGOLS, ha estat present a la FIRA ÀPAT, al Recinte Cúpula Events del Centre comercial Les Arenes de Barcelona.