Actualitat

PRODUCTES CASA FIGOLS -APTES PER A PERSONES CELÍAQUES.

Publicat: 11 març 2021

Desde l´any 2016 a EMBOTITS CASA FIGOLS es va fer una aposta decidida per tal d´assegurar que els nostres productes poguessin ser consumits per persones que pateixen intolerància o  al.lèrgia al gluten, de forma totalment garantida i segura.

Es van implementar tota una sèrie de canvis a les nostres instal.lacions i dins el procés d’elaboració, per tal d´adaptar-nos exhaustivament a les normatives que requereix la certificació alimentària sense gluten. Amb periodicitat anual, es procedeix a través de laboratoris acreditats per ENAC o algún altre membre d´acreditació de la EA (European Cooperation for Acreditation) y autoritzats per FACE per la detecció i quantificació del gluten a fer els controls pertinents.

 

L´empresa de certificació acreditada en el nostre cas ha estat BUREAU VERITAS, que ha realitzat el controls anuals dels sistemes d´Anàlisi de Perill i Punts de Control Crítics (APPCC).

 

La marca registrada “ESPIGA BARRADA” (ELS – Sistema de Llicència Europeu) és el símbol internacional sense gluten i está regulat actualment per AOECS (Societat d´Associacions de Celíacs d´Europa), que delega en les seves associacions membres la concessió del seu ús i control.  A Espanya, FACE és una de les encarregades d´atorgar aquesta certificació.

 

Així doncs, podem garantir, que els nostres productes són totalment aptes per a celíacs.

 

 

 

 

 

 

« Torna a l'arxiu de notícies