Vés al contingut

Els nostres productes aptes per a persones celíaques

Comparteix el post

Des de l’any 2016, EMBOTITS CASA FIGOLS ha realitzat una aposta decidida per a assegurar que les persones que sofreixen intolerància o al·lèrgia al gluten, puguin consumir els nostres productes amb total garantia i seguretat. S’han implementat nombrosos canvis en les nostres instal·lacions i en el procés d’elaboració, per a adaptar-nos exhaustivament a les normatives que requereix la certificació alimentària SENSE GLUTEN.

Amb periodicitat anual, es procedeix a través de laboratoris acreditats per ENAC o bé algun altre membre d’acreditació de l’EA (European Cooperation for Acreditation) i autoritzats per FACE (Federació d’Associacions de Celíacs d’Espanya) a la detecció i quantificació del gluten.

L’empresa de certificació homologada en el nostre cas concret, ha estat BUREAU VERITAS, que ha realitzat els controls anuals dels sistemes d’Anàlisis de Perills i Punts de Control Crítics (APPCC).

La marca registrada «ESPIGA BARRADA» (ELS- Sistema de Llicència Europeu) és el símbol internacional sense gluten, i està regulat actualment per AOECS (Societat d’Associacions de Celíacs d’Europa), que delega en les seves associacions membres, la concessió del seu ús i control. A Espanya, FACE és una de les encarregades d’atorgar aquesta certificació.

Així doncs, podem afirmar amb total seguretat, que els nostres productes són aptes per a celíacs.

També et pot interessar

Embotits Casa Fígols a FIRA ÀPAT 2017

Els dies 20, 21 i 22 d´octubre 2017, EMBOTITS CASA FIGOLS, ha estat present a la FIRA ÀPAT, al Recinte Cúpula Events del Centre comercial Les Arenes de Barcelona.